Kiválasztott termék:

P19 Boutique Villa foglalás

69 900 Ft

Foglalás

  • Szabad
  • Foglalt

Foglalás

A P19 Boutique Villa egész évben fogadja a kikapcsolódásra vágyókat. A házban 6 fő kényelmes elszállásolására és 2 gyermekágy elhelyezésére van lehetőség.

Házikedvencek fogadására nincs lehetőségünk.

Foglaláshoz jelölje be a naptárban a kívánt napokat, majd kérjük adja meg adatait! Sikeres foglalást követően egyeztetés céljából telefonon vagy emailben keressük!

Kiemelt időszakban (június 15- augusztus 31.) minimum 3 éjszaka, kiemelt időszakon kívül (szeptember 1.- június 14.) minimum 2 éjszaka foglalása szükséges.

A weboldalon szereplő árak irányárak. A változtatás jogát fenntartjuk. A honlapon található információk és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A foglalás minden esetben csak írásos visszaigazolást követően érvényes.

A foglalás díjmentes lemondása az érkezést megelőző 15 napig érvényesíthető.

Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az ár tartalmazza a ház és a kert kizárólagos használatát, ágyneműt, törölközőt, tisztálkodószereket, a főzéshez szükséges alapvető fűszereket.

Az árak tartalmazzák továbbá a rendeltetésszerű használat szerinti takarítás díját, ettől eltérő esetben extra díjat számolhatunk fel.

Close Menu
×
×

Kosár